Evenementen "waar de wind ons brengt", "stavoren weekend" en nieuwe verhalen in de blog

Evenementen "waar de wind ons brengt", "stavoren weekend" en nieuwe verhalen in de blog
 

logo

EtapClub

datum: 19 mei 2021

Evenementen "waar de wind ons brengt", "Stavoren weekend" en nieuwe verhalen in de Blog


12 t/m 20 juni 2021
"waar de wind ons brengt 2021"


Ja, beste Etappers,

Voor zover mogelijk binnen de coronamaatregelen, is vrijheid blijheid het uitgangspunt binnen dit zeilevenement. We laten de deelnemers, de wind en de mogelijkheden van boten en schippers bepalen waar we heen varen of blijven liggen.

Vanuit een in overleg met elkaar te bepalen vertrekhaven gaan we afhankelijk van de wind en wensen van de deelnemers een ruime week zeilen met elkaar. Dat kan Markermeer, IJsselmeer, Waddenzee Friesland randmeren of mogelijk Zeeland zijn. Als de groep te groot wordt en de wensen te verspreid dan kunnen we ook besluiten om te splitsen.

Iedere avond tijdens het palaver bespreken we het volgende reisdoel maar dat moet dan wel passen in een groter geheel. Vooraf lijkt het fijn als je al kenbaar zou maken wat of je wensen zouden zijn. Het lijkt mij een hele uitdaging en ik kijk uit naar jullie ideeën.

Coördinatie van deze tocht ligt bij Cees Crul


 
- - - - - - - - - - - - - - - -
17 en 18 juli
"Stavoren weekend 2021"


Beste Etappers,

Na een erg geslaagd Stavoren-weekend in 2020 ook dit jaar weer dit clubbijeenkomst, dat ook voor leden met een ligplaats in Friesland in een weekend erg goed is te doen.

Na een dagje lekker zeilen, treffen we elkaar eind van de middag in Stavoren. met een beetje geluk zie je daar de clubvlag(gen) wel wapperen. Daar zullen we gezellig de vermaarde Etap-steigerborrel+ hebben.

Daarna gaan we gezamenlijk het diner hebben in een leuk restaurant in het sfeervolle Stavoren.

De volgende dag (zondag) hebben we uiteraard de steiger-koffie + Oranjekoek. Maar daarbij ook iets nieuws: de STAVOREN-GAMES. Deze activiteit zal van jullie wat behendigheid en slimheid vergen. Hilariteit zal er zeker ook zijn…

Daarna heeft een ieder de keuze: nog wat blijven en van Storen of omgeving genieten, nog een nachtje blijven liggen terugzeilen naar zijn/haar thuishaven of een andere bestemming en zo je tocht verlengen.

Afgezien van het diner en liggeld is dit weekend gratis; onze penningmeesteres heeft nl. lekker gespaard.

De organisatie van het Stavoren-weekend ligt net als vorig jaar weer in handen van Hans Mulders en Ineke Nulle, die er uiteraard met hun Akwa-duck (Etap 28S) ook zullen zijn.

We kijken uit naar een vast weer gezellig Stavoren weekend, met mooi weer voor de zeiltocht en natuurlijk voor de STAVOREN-GAMES…

Om zin te krijgen in dit weekend: zie het verslag van afgelopen jaar elders in de blog of klik op onderstaande link.

 
- - - - - - - - - - - - - - - -
NIEUW: evenement verslagen, zie in de blog of klik
op onderstaande links:
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing