Batavia weekend en Bikkelweek 2021

Batavia weekend en Bikkelweek 2021
 

logo

EtapClub

datum: 15 september 2021

Batavia weekend en Bikkelweek


Beste Etappers,

De reguliere zomer loopt weer ten einde maar we voorzien in een fantastische nazomer, een zg Indian Summer. Heerlijk om er dan toch nog op uit te gaan met onze Etap naar een Etap evenement.

Voor ons ligt nu het Bataviaweekend van zaterdag 2 t/m zond 3 oktober, niet zoals ik een aantal jaren gedacht heb in de Bataviahaven, waar ik dus niemand aantrof, maar in de Houtriphaven.
Adres voor de navigatie Houtribhaven 2   8242 PC   Lelystad.

We komen vrijdag 1 oktober eind van de dag of zaterdagochtend 2 oktober samen in de Houtriphaven, komt u met de auto dan is het goed om te weten dat er voldoende parkeerruimte is ter plaatse. Zaterdag ochtend willen we een bezoek brengen aan de Bataviawerf en of Bataviastad.
Omstreeks 17.00 uur willen we de befaamde “steigerborrel” houden waarbij diegene die in de loop van zaterdagmiddag zijn gearriveerd worden verwelkomt. Zo tegen 19.30 uur gaan we voor een gezamenlijk diner naar restaurant “De Brass” waar men ons op een speciaal menu of alla carte zal verwennen. Afhankelijk van aantal deelnemers en wensen.

De kosten zijn zoals gewoonlijk voor iedere deelnemer op zich maar wij gaan onze uiterste best doen om korting te verkrijgen voor zowel haven als restaurant. Alles zal natuurlijk afhankelijk zijn van het aantal deelnemers dus is het zaak om tijdig in te schrijven. Dit kan op de website onder de “inschrijfknop” bij het betreffende evenement.

We gaan er weer een mooi Etap evenement / weekend van maken.

De coördinator voor dit evenement is Wiebe Raap van de Bredemeijer.


Bikkelweek / najaarstocht 2021.

Als laatste “natte” evenement staat de Bikkelweek / najaarstocht 2021 op de kalender  van 16 t/m 24 oktober 2021. We verzamelen in een, afhankelijk van de aanwezige deelnemers, nog nader af te spreken haven. Afhankelijk van weersomstandigheden verwachte windverwachtingen  en wensen van de deelnemers gaan we een tocht plannen in grove lijnen. Elke avond hebben we gezamenlijk een palaver waar we de wensen, mogelijkheden en noodzaak gezamenlijk afwegen en tot een volgende dagplanning komen. Meestal trachten we naar het wad te gaan maar dat bepalen we gezamenlijk. De week wordt meestal afgesloten met een gezamenlijk eten in een uitverkoren restaurant en plaats.

Helaas heeft onze voorziene coördinator Henk Vellinga, die dit evenement al enkele jaren op een fantastische wijze heeft gecoördineerd om moverende redenen af moeten haken. Henk probeert nog wel één of meerdere dagen ons te vergezellen zodat wij toch kunnen terugvallen op zijn adviezen.
Als evenementencoördinator zal ik in eerste instantie dit evenement als coördinator op mij nemen waarna wij het gezamenlijk invullen maar misschien staat er binnen de groep wel iemand op die de gewaardeerde taak van Henk kan en wil overnemen. We gaan het zien, ik heb er zin in’.

Groet van Cees van de Crullevaer

LET OP ivm nieuwe corona maatregelen per 25 september. (zie: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2021/09/14/coronavirus-overzicht-horeca-per-25-september-2021)


VOOR BEIDE EVENEMENTEN KAN WORDEN INGESCHREVEN OP DE WEBSITE!!








 
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing