Jaarvergadering 2021

Jaarvergadering 2021
 

logo

EtapClub

Algemene jaarvergadering & Lezing Wieke van Oordt


UITNODIGING Lezing & jaarvergadering 11 december 2021, Loosdrecht

“Vrouwen kunnen niet zeilen. Ik probeer het toch.”
Dat is de titel van een openhartig boek van Wieke van Oordt, waarin ze de wereld van het zeilen van binnenuit beschrijft. Inmiddels zijn we drie jaar verder. Wieke liftte door Nederland – als opstapper bij zeilboten – waarover ze schreef in een vaste rubriek van Zeilen Magazine. Daarvan is ook een boek gekomen (“Steigerjunkie”) en zelfs een voorstelling.

Op 11 december komt Wieke van Oordt langs bij de Etapclub! Wieke woonde eerder in Chicago, Jakarta, Singapore en Engeland, schreef kinderboeken, romans en zeilavonturen. En nu dus in levende lijve in Loosdrecht. Wordt het een lezing of een voorstelling? In ieder geval een belevenis om niet te missen. Na dit informatieve entertainment is er even tijd om bij te praten en volgt onze Algemene Ledenvergadering, o.a. over lustrumjaar 2022. De bijeenkomst wordt afgesloten met een Indonesisch buffet. Dit alles bij de Koninklijke Watersportvereniging te Loosdrecht.


Praktisch:

14:30 inloop bij Koninklijke Watersportvereniging, Oud-Loosdrechtsedijk 151-153, Loosdrecht.
Welkom! door het bestuur, ook voor nieuwe leden.
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, bushalte “WSV Loosdrecht” voor de deur.

15:30 lezing/voorstelling Wieke van Oort en companen
Aansluitend pauze – bijpraten, nieuwe gezichten leren kennen, ervaringen uitwisselen

17:30 Algemene Ledenvergadering (o.a. over lustrumjaar 2022, agenda volgt)
Aansluitend pauze – ervaringen uitwisselen, borrelmoment, bittergarnituur

19:00 Indonesisch buffet
(dieetwensen/allergieën: geef dit tijdig aan ons door!)

Aanmelden:
De lezing/voorstelling, de ALV en het Indonesisch buffet tezamen, voor slechts € 20,- per persoon. Dit tarief is mogelijk omdat de Etapclub een deel van de kosten draagt. Ook het eerste drankje en de bittergarnituur zijn inbegrepen; overige drankjes op eigen kosten.
U meldt zich aan door per omgaande €20,- per persoon over te maken op rekening NL39 INGB 0003 0254 27 t.n.v. Etapclub, Assen. Uw betaling moet uiterlijk 6 december bij ons binnen zijn.

Corona:
We leven in onzekere tijden en volgen de richtlijnen van het RIVM. Bij aankomst wordt uw Corona-check QR-code gevraagd – dit is de restaurateur ook verplicht. Mocht de bijeenkomst moeten worden afgelast, dan zal de ALV net als in 2020 online plaatsvinden en komt uw €20,- pp. retour. Vooralsnog gaan wij er van uit dat deze bijzondere middag op 11 december gewoon doorgang kan vinden. Let op de deadline voor uw aanmelding!

Gevraagd: webmaster en redacteur!

De Etapclub is een actieve en gezellige vereniging met ruim 400 leden. Dat aantal groeit nog jaarlijks! Ongetwijfeld is ons unieke archief op de website, met documentatie over alle Etaps die ooit zijn gebouwd, een belangrijke reden om lid van de Etapclub te zijn. Maar ook de vele evenementen die in de loop van het jaar door actieve leden worden georganiseerd, zijn een bron van kennis en kennissen, om niet te zeggen Etap-vrienden.
Onze nieuwsbrieven en website zijn de belangrijkste kanalen voor het contact tussen de Etapclub en de leden. Wil jij op dit snijpunt van betekenis zijn? Dan verwelkomen wij jou graag! Want in verband met personele wisselingen zijn er twee vacatures vacant.

Webmaster Etapclub
De website van de Etapclub is goed ingericht en up to date. Voor het periodieke onderhoud en de actualisatie, en het verzenden van de nieuwbrieven, zoeken wij een webmaster. Het tijdsbeslag daarvan bedraagt gemiddeld 1 uur per week en soms wat meer. Heb je ervaring met Joomla (CMS waarin de website is gemaakt), dan ben je helemaal snel ingewerkt. Mocht je over deze vrijwilligersfunctie eerste meer willen weten, neem dan contact op met Paul Bruining, mail paulbruining@telfort.nl.

Redacteur Etapclub
De webmaster regelt de technische kant van de zaak, maar zijn of haar taakbelasting wordt enorm verlicht door een redacteur die de taal en stijl van de boodschappen op orde houdt. Ook deze vacature bedraagt maximaal 1 uur per week; voor nadere info mail of bel met Paul Bruining, zie hierboven.

Doe het voor jouw club!

Het is heel herkenbaar als je twijfelt over of je dit zou moeten doen; alle andere bestuursleden van de Etapclub hebben die fase doorgemaakt. Wat ons over de streep trok is het besef, dat we het alleen samen kunnen maken. Of om met John F. Kennedy te spreken: “Don’t ask what the Etapclub can do for you, but ask what you can do for the Etapclub”. Wij zijn er blij mee als je je aanmeldt!
 
www.etapclub.nl

Email built with AcyMailing