Enquete herinnering

Enquete herinnering
 
   

logo

EtapClub 

datum: 9-10-2022

Herinnering aan de leden enquête

 
 
 
 
  Beste leden,
 
Allereerst dank aan iedereen die het enquêteformulier heeft ingevuld en opgestuurd. Voor jullie is deze nieuwsbrief met herinnering uiteraard niet bestemd.
Voor alle overige leden hierbij het verzoek om je mening te laten horen door het invullen van het
enquêteformulier. Stuur het uiterlijk 14 oktober as. maar liefst zo snel mogelijk naar het hieronder genoemde emailadres. Ook jouw mening is belangrijk en wordt graag gehoord!!
Zoals jullie in de laatste nieuwsbrief waarschijnlijk hebben gelezen, wil het bestuur graag weten welke wensen en ideeën er leven met betrekking tot de activiteiten welke de Etapclub voor de leden ontwikkelt en uitvoert.
 
In het bijgevoegde Word document hebben wij 12 vragen verzameld en wij stellen het enorm op prijs indien je de moeite neemt deze vragen te beantwoorden en het formulier ingevuld voor 15 oktober te sturen naar:  penningmeester@etapclub.nl
 
Tijdens de komende Algemene Ledenvergadering van 10 december delen wij de uitkomsten en conclusies met jullie allen. En uiteraard worden deze daarna met een nieuwsbrief met jullie gedeeld.
Werkwijze invullen en versturen Word document.
Voor de minder ervaren computeraars onder ons hierbij een beschrijving hoe het formulier te openen, in te vullen en te retourneren.
Na het openen van het Word document, sla je de vragenlijst op, op je computer.  Je opent vervolgens het document en beantwoordt de vragen zoals gevraagd. Je slaat het document vervolgens opnieuw op.  Je maakt dan een mail op met het mailadres penningmeester@Etapclub  en voegt de ingevulde vragenlijst als bestand bij. 
Met het daadwerkelijk verzenden van de mail is het werk gedaan. 
 
Bij vragen stel deze via hetzelfde emailadres. 
 
Namens het bestuur,
Laurens Hoogendonk
Penningmeester Etapclub
 
 
www.etapclub.nl
 
 

Email built with AcyMailing