EtapClub Nieuwsbrief 2023-04

EtapClub Nieuwsbrief 2023-04
 
   

logo

 

 

EtapClub Nieuwsbrief 2023-04

datum: 18 juni 2023

 
 
 
 
 

Beste Etappers,
In de nieuwsbrief van juni 2023 de volgende onderwerpen:
  • Aanstaande evenementen
  • Verslag Pinksterreünie en Waddenweek 27-29 mei respectievelijk 30 mei- 4 juni
  • Voortgang fotowedstrijd
  • Clubdag op 11 november (!)
 
Aanstaande Evenementen 2023
Ze staan op de website, de eerste enthousiaste aanmeldingen zijn er ook al. Maar om jullie tussen alle antifouling, poets, was, boen, en andere voorbereidingen alvast te laten mijmeren over het huidige  seizoen, hierbij de eerstkomende “natte” evenementen van 2023 
Stavoren 8-9 Juli  
Onder de bezielende leiding van Hans Mulders is er ook dit jaar weer in de binnenhaven van Stavoren “Het Stavoren Weekend”. We liggen weer bij het eiland bij de COOP, dus door de Koebrug helemaal achterin. Laat het overige maar aan Hans over!

Rondje Noord Holland 9/10- 16 juli
Of het met de klok mee of er tegenin zal zijn, kunnen we nu nog niet vertellen, wel dat we gaan zeilen!
De Admiraal mag zich nog melden, maar ook zonder Admiraal vertrekken we vanuit Stavoren. Voorbereidingen in volle gang!
Schrijf je in en doe mee! Als het net zo’n mooi tocht wordt als de Waddenweek, ga dan zeker mee !!

Heeg Jong & Oud 15-16 juli in Heeg
Corstian en Ilse organiseren een weekend voor oud en jong, e.e.a. wordt al geregeld. Neem je kind of kleinkind mee, allemaal welkom, zeur ze gek, of schrijf je in namens je vader of moeder, dit wil je toch niet missen?

Verslag Reünie Hoorn 27-29 mei
Met geweldig weer en voldoende, ja inderdaad, vooral Noordenwind, waren er weer voldoende leden die de WSV in Hoorn wisten te vinden. De steiger borrel onder leiding van Jos was gezellig als vanouds. De wedstrijd op zondag was soms hilarisch, vooral voor degene die bijna vergaten ook de finishlijn te kruisen. Winnaars waren er ook, al moest er gestoeid worden met SW-waarden; ja 5 sec verschil tussen de nummer 2 en 3 in de klasse onder 30 voet. Maar ook de nummer 1 onder de 30 voet die sneller was dan de nummer 1 in de klasse boven 30 voet…Mooi voor bij het buffet op zondagavond.

Verslag Waddenweek 29 mei- 4 juni
De bekende Noordenwind die stevig door bleef staan bediende ons van een mooie zeilweek. Hans had een passende planning opgezet die ons met 5 boten op Oudeschild bracht. Prima verlopen week met stevig zeilen onder goede omstandigheden. Het verslag staat inmiddels op de website.

Tochtleiders gevraagd. Herhaling! Voor met name Rondje Noord Holland en de Bikkelweek zoeken we nog iemand die dit zou willen leiden. Niet zo ingewikkeld, eigenlijk ben je het centrale aanspreekpunt voor en tijdens de tocht, zeker heel leuk om te doen. Interesse? Neem gerust contact op met Joris Beck, email: co-evenementen@etapclub.nl Clubdag 11 November 2023 Een evenement voor alle leden van de Etap-club, partners en kinderen vanaf 16 jaar oud !! In de vorige Nieuwsbrief al aangekondigd. Inmiddels wordt er vorm en inhoud gegeven aan de dag. De datum is op 11 november gesteld Locaties worden nu beoordeeld en het programma vastgesteld. Denk aan praktische trainingen en cursussen in motoronderhoud, veiligheid aan boord, splitsen van lijnen, meteorologie, etc. etc. Laurens en Wiebe zijn druk met de organisatie hiervan. Houd de website in de gaten en weet dat de volgende nieuwsbrief geheel is gewijd aan dit grootse evenement! Houd 11 november vrij in je agenda! Heb je suggesties, wensen, ideeën, wil je meehelpen met de organisatie of wellicht heb je relaties die een bijdrage willen leveren, stuur je reactie naar het emailadres: penningmeester@etapclub. Kortom: houd 11 november vrij in je agenda ! Fotowedstrijd De eerste foto’s zijn inmiddels binnen !! Stuur een of meer van je mooiste of leukste foto’s in waarin watersport in het algemeen of je Etap zichtbaar is en maak kans op een grote, gratis afdruk van je foto en naast de eer van de clubleden ook nog een mooie prijs. De jury voor het vaststellen van de winnaars bestaat uit alle deelnemers aan de komende ALV in december. Schroom niet en stuur je foto’s in, iedereen maakt kans op eeuwige roem en een prijs !! Volgende nieuwsbrief gepland voor juli Deze zal volledig zijn gewijd aan de Etap Clubdag en verschijnt half juli. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws, verslagen, etc.   www.etapclub.nl

 
 
 
www.etapclub.nl
 
 

Email built with AcyMailing