Nieuwsbrief juli

Nieuwsbrief juli
 
   

logo

EtapClub nieuwsbrief 

Datum: 4 juli 2023 

Etapclubdag 4 november

 
 
 
 
 

 

 

Etapclubdag; een actieve, leerzame en leuke bijeenkomst voor alle leden, partners en kinderen vanaf 16 jaar oud !!


Inleiding
Het bestuur heeft geluisterd naar jullie wensen in de leden enquête! Daarom deze Etapclubdag dit najaar, waar leren, socializen, verbinden van leden, de inwendige mens en vermaak voor alle leden centraal staat. Deze nieuwsbrief is geheel gewijd aan dit boeiende en leuke evenement 
dat je niet wilt missen. Je wilt later kunnen zeggen dat je bij de 1e editie aanwezig was !!

Waar vindt het evenement plaats?
We ontvangen jullie op een mooie locatie centraal in Nederland en wel in Vianen of Hedel (bij Den Bosch). De definitieve keuze wordt zo spoedig mogelijk gemaakt.

Wat is de datum van dit evenement?
De definitieve datum is vanwege de beschikbaarheid van locatie zaterdag 4 november. Er zijn andere data gecommuniceerd via de website maar dit is de juiste datum ( inmiddels ook op de website aangepast).

Hoe ziet globaal de invulling van de dag eruit? (tijden en programma worden nog verder uitgewerkt)
Ontvangst is rond 10.30 uur op locatie met bijbehorende koffie, thee, etc.

Rond 11.00 uur starten we met een lezing van de KNRM met het thema veiligheid. Na afloop hiervan zal onze voorzitter een cheque vanuit de vereniging aan de KNRM schenken.
12.00 – 13.00 lekkere lunch

’s-Middags is er het actieve deel van de bijeenkomst waarbij je deel neemt aan workshops naar eigen keuze. We gaan op een actieve manier in kleine groepen onder leiding van een specialist en/of kunstenaar meerdere activiteiten en/of onderwerpen toelichten, uitwerken, leren, etc.

Op dit moment kun je denken aan:
* Knopen en splitsen van lijnen (polyester en dyneema)
* Polyester reparaties
* Meteorologie
* Elektriciteit aan boord
* Navigatie-instrumenten en hieraan gerelateerde onderwerpen
* Zeilvoering en trim
* Veiligheid aan boord
* Cursus schilderen van landschappen, watersport, etc.
* Andere suggesties???

 Het definitieve programma wordt nog uitgewerkt, suggesties zijn welkom! Einde van de workshops is rond 17.00 – 17.30 uur waarna onder het genot van een drankje en hapje het geleerde met elkaar gedeeld kan worden.

Maar, dit is niet alles…..
Het einde van het vaarseizoen is een uitstekend moment om je overtollige (maar nog goed werkende) watersportartikelen aan te bieden aan clubleden, of je slag te slaan met het aanbod van andere leden! Dit zullen wij gaan faciliteren.
Mogelijk zullen ook enkele leiders van de workshops namens hun bedrijf en/of onze gastheer diverse watersport gerelateerde artikelen tegen een interessante prijs aanbieden.
Rond 18.30 start het diner en we ronden af met een koffie of thee,.
Rond 20.30 uur is de dag ten einde.


En wat kost dat dan allemaal wel niet….?
Omdat dit nieuwe evenement voor vrijwel ieder lid geschikt is en centraal in het land wordt georganiseerd, draagt de Etapclub bij aan de kosten, waardoor jouw deelnamekosten beperkt kunnen blijven tot 25 Euro voor leden en 35 Euro voor partners en/of kind(eren).
Deelname staat uitsluitend open voor kind(eren) van het lid.

Hoe meld ik mij aan voor deelname
Houdt de website in de gaten: uiterlijk 15 augustus tref je daar een inschrijfformulier met instructies voor betaling, inschrijving voor specifieke workshops etc. Als je je nu al aan wilt melden, stuur dan een mail naar penningmeester@etapclub.nl en geef aan met hoeveel personen je komt.

Tot slot
Hoewel we graag zien dat alle leden deelnemen aan dit evenement, is er een organisatorische limiet van ongeveer 90 deelnemers. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Deelname is definitief na ontvangst van betaling voor het aantal deelnemers. Bij annulering voor 1 oktober ontvang je het volledige inschrijfgeld terug. Hierna niets meer vanwege de gemaakte kosten.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieet, allergieën, etc. Het evenement lijkt ook rolstoel toegankelijk, maar dat checken we nog.
Als je suggesties hebt voor de workshops laat het weten via genoemd emailadres.
We kijken uit naar jullie komst en hebben erg veel zin om dit evenement voor jullie te organiseren.


Wiebe Raap & Laurens Hoogendonk


 
 
 
www.etapclub.nl
 
 

Email built with AcyMailing