Hemelvaart tocht 2021

Zeil evenement
2015 05 hemelvaarttocht 25
Datum: donderdag 13 mei 2021 - zondag 16 mei 2021

De Hemelvaart of Etap lustrum tocht is/was een 5 jaarlijkse cyclus waarbij de voorbereiding voor een tocht naar Engeland voorop stond. Voor degene die net hun eerste ervaringen met hun Etap hebben gehad was er in het eerste jaar een tocht in Friesland, het tweede jaar een tocht op Markermeer en/of IJsselmeer, het derde jaar een tocht op de Waddenzee en het vierde jaar een “Rondje Noordholland” vanuit IJmuiden naar Den Helder en via Waddenzee, IJsselmeer en Markermeer terug naar de eigen haven. Het 5e jaar was dan de Etap Lustrumtocht naar Engeland.

Deze mooie 5 jaarlijkse cyclus is in de loop van de tijd verworden tot een “Rondje Noordholland” met eens in de vijf jaar de tocht naar Engeland. Hierdoor zijn er mogelijk beginners onder u die de stap naar de Noordzee te groot vinden. Wij vragen ons af of er mogelijk behoefte bestaat om de 5 jaarlijkse ervaring-cyclus weer op te pakken.  Laat dit weten aan de Etap Evenementencoördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In 2022 is de Lustrumtocht naar Engeland weer aan de beurt en dit jaar het “Rondje Noordholland”  Helaas hebben we voor dit evenement nog niemand bereid gevonden deze tocht te willen organiseren. Ofwel met spoed belangstellende gezocht om de organisatie op zich te nemen.

 

 

Alle datums


  • Van donderdag 13 mei 2021 tot zondag 16 mei 2021

 

Deelnemerslijst

Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)