Reünie Hoorn 2021

Zeil evenement
 Registratie gesloten
 
18
dsc_5069 medium
Datum: zaterdag 22 mei 2021 - maandag 24 mei 2021

Onze jaarlijkse Etap reünie,


Traditioneel gezien het drukst bezochte natte evenement van de Etap Club en laat dat vorig jaar nou niet doorgegaan zijn als nat evenement. Wel hebben we alsnog met velen lekker gegeten in het restaurant van WSV Hoorn. Hoe ziet het er voor 2021 uit? Veel zo niet alles is nog onzeker. Het restaurant van de WSV Hoorn is nog dicht, passanten zijn echter wel weer welkom. Beschouw deze notitie dus maar als een vooraankondiging voor de pinkster reünie 2021. De opzet zal niet veel veranderen. Het programma zou er zo uit kunnen zien; Zaterdag 21 mei een ieder arriveert in de jachthaven van de WSV Hoorn, afhankelijk van de aankomst is het al snel bij elkaar buurten en hernieuwd kennismaken. ’s Avonds is er dan een steigerborrel met een warme en koude snack gepresenteerd door de club en met een welkomstwoord van de voorzitter. Zondag 22 mei is er dan voor de liefhebber en enthousiasteling de mogelijkheid om schitterende prijzen te winnen na het varen van dè wedstrijd. Denk aan; de eerste over de lijn prijs, de oude boten prijs (wisseleend) en natuurlijk de nummers één, twee en drie van de twee (hopelijk) klassen waarin gevaren wordt..
Na de wedstrijd wordt het ’s avonds genieten van een diner in het restaurant en van de prijsuitreiking. Waarom weet ik niet, maar het wordt meestal laat. Wat nu dus ook nog onbekend is, is het menu en de prijs. Dat zal echt afhangen wat we allemaal weer mogen.
De volgende dag maandag 23 mei kan een ieder weer koers zetten naar zijn of haar thuishaven of als men zich heeft aangesloten bij de al even traditionele waddentocht , in de richting van het wad.
Omdat er ook altijd zeilers zijn die al in de loop van vrijdag arriveren en zaterdag dan willen “markten” in Hoorn wil ik voor als je dat niet wil geïnteresseerden zaterdagmiddag een rondwandeling door Hoorn aanbieden waarbij ondergetekende enige wetenswaardigheden over Hoorn uit de doeken zal doen.
Mocht je als rechtgeaarde Etapper het idee hebben te komen geef je dan alsjeblieft alvast op. Mocht er door de Corona maatregelen het één en ander niet doorgaan dan weten we er vast wel een mouw aan te passen waardoor het toch een heel gezellig weekend wordt.

Coördinatie door Hans Kooistra.

 

 

Alle datums


  • Van zaterdag 22 mei 2021 tot maandag 24 mei 2021

 

Deelnemerslijst

Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)