Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Deelnemers aan een evenement doen dit geheel voor hun eigen rekening en risico. De schipper c.q. eigenaar van de boot is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar bemanning en boot. De schipper c.q eigenaar dient er voor te zorgen dat: de boot in goede conditie verkeert, passend bij het vaargebied; voldoende verzekerd is voldoende ervaren bemanning aan boord is. er voldoende veiligheidsuitrusting en veiligheidsmiddelen aan boord zijn, en de bemanning instructie heeft waar deze zich bevinden en hoe ze te gebruiken. De tochtcoördinator(en) is niet aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan het evenement zou kunnen ontstaan. Adviezen, route-aanwijzingen of weerberichten die verstrekt worden door de organiserende commissie en/of de tochtcoördinator(en) zijn slechts ter informatie. De schipper en haar bemanning blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de beslissing om uit te varen, route-keuze en weersinformatie.

Markerwadden

Zeil evenement
Markerwadden
Datum: zaterdag 11 mei 2024 - zondag 12 mei 2024

Markerwadden weekend 11-12 mei 2024. 
De eerste Etappers hebben zich al aangemeld, waarbij er ook zijn die de plek vorig jaar hadden gevonden en er weer willen neerstrijken. Helaas lukt het echter niet om “onze” vogelaar weer aan boord te krijgen, maar dat neemt niet weg dat we er een mooi weekend van gaan maken. Zaterdag einde- middag een borrel op het terras met uitzicht over het Markermeer? Handig als een ieder in wat “victualie” voorziet, immers Natuurmonumenten sluit om 17.00 uur. Vergeet niet als je lid bent van Natuurmonumenten je lidmaatschapskaart mee te nemen.
Advies: Probeer op tijd op zaterdag aan te komen, zodat we bij elkaar kunnen liggen aan de lange stijger. De havenmeester doet niet aan reserveren, en vol = vol.
Zelf ben ik er al waarschijnlijk op vrijdagmiddag. Uiteraard kun je vrijdag ook al aankomen om zaterdagvroeg al vogels te bekijken.


Begeleiding Joris Beck


Aanmelden via de website.

 

 

Alle datums


  • Van zaterdag 11 mei 2024 tot zondag 12 mei 2024

 

Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)