Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Deelnemers aan een evenement doen dit geheel voor hun eigen rekening en risico. De schipper c.q. eigenaar van de boot is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar bemanning en boot. De schipper c.q eigenaar dient er voor te zorgen dat: de boot in goede conditie verkeert, passend bij het vaargebied; voldoende verzekerd is voldoende ervaren bemanning aan boord is. er voldoende veiligheidsuitrusting en veiligheidsmiddelen aan boord zijn, en de bemanning instructie heeft waar deze zich bevinden en hoe ze te gebruiken. De tochtcoördinator(en) is niet aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan het evenement zou kunnen ontstaan. Adviezen, route-aanwijzingen of weerberichten die verstrekt worden door de organiserende commissie en/of de tochtcoördinator(en) zijn slechts ter informatie. De schipper en haar bemanning blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de beslissing om uit te varen, route-keuze en weersinformatie.

Gezelligheidswedstrijd bij WSV De Hitsert

Zeil evenement
de_hitsert
Datum: zondag 30 juni 2024

Dit evenement wordt niet door de Etapclub georganiseerd maar door één van haar leden. Inschrijven kan via de aanmeldknop van dit evenement waarna dit wordt doorgegeven aan betreffende organisatie.
 
Korte baan gezelligheidswedstrijd en BBQ 30 juni 2024
Op 30 juni 2024 organiseert WSV De Hitsert in Zuid-Beijerland een avondwedstrijd. Boten die mee willen doen verzamelen om 13:30 uur in de jachthaven. Het is een korte baan wedstrijd op de Haringvliet, start is om 17:00 uur. Na afloop is er een Amerikaanse BBQ (iedereen neemt iets mee voor op/bij de BBQ). Er zijn faciliteiten om met de boot in onze jachthaven te overnachten.

Organisatie Joop Kingma

 

Website

 

Alle datums


  • zondag 30 juni 2024

 

Anoniem (1)