ETAPCLUB.NL

Evenementen 2020


Evenementenkalender seizoen 2020


Alle evenementen, behoudens de ALV, zijn duidelijk onder voorbehoud, voldoende deelnemers en/of weersomstandigheden. Data en locatie onder voorbehoud. Houd voor actuele informatie de website en/of je e-mail in de gaten.

zaterdag 29 februari 2020 bezoek sector Maasmond max 25 personen,

Ooit willen weten hoe je als “Etapzeiler” de Maasmond over begeleid wordt, dan kan dat nu!!!Maasmond

De mogelijkheid is ons geboden. Wij kunnen zaterdag 29 februari 2020 naar de verkeerscentrale Hoek van Holland gaan. We zullen daar dan tekst en uitleg krijgen van de heer Benjamin de Gelder en/of de heer Gerard Doorn over het reilen en zeilen aldaar. Dan kunnen wij zien en horen hoe die nietige Etapbootjes ( in hun ogen) bij de Maasmond oversteek begeleid worden.

Wij worden daar om 14.00 uur verwacht. Er kunnen niet meer dan 25 personen aan deze excursie deelnemen. Daarom is opgave via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. noodzakelijk en de eerste 25 zijn dan de gelukkigen. Uiteraard krijgt een ieder een bericht voor die tijd. 

Aarzel dus niet en geef je op.! Uit betrouwbare bron (zeilers die er al eens geweest zijn) heb ik gehoord dat het zeker de moeite waard is. Na afloop bestaat er vast wel ergens de mogelijkheid om nog iets te drinken en gezellig na te praten.

etap nieuw
 
 

  

 
Dekker Watersport

Wie is online

We hebben 692 gasten en één lid online

  • Zephyr
Klaas Mulder Vetus
KNRM

                   ETAPCLUB. www.etapclub.nl
                       Vereniging van eigenaren ETAP Jachten.