ETAPCLUB.NL

KNMI verwachtingen

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
 1. Verwachting voor vandaag en morgen

  Vandaag blijft het droog en is er veel ruimte voor de zon, wel zijn er in het binnenland wat stapelwolken ontstaan en drijft er van het zuidwesten uit af en toe sluierbewolking binnen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C langs de noordwestkust tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De zuidelijke wind is zwak tot matig. In de loop van de dag wordt de wind overal zuidwestelijk en is overwegend matig.

  Komende nacht zijn er enkele wolkenvelden maar klaart het op veel plaatsen op. Het blijft droog en de minimumtemperatuur komt uit op 8°C in het noorden tot 11°C in het zuiden. De wind komt uit het zuiden en is overwegend zwak.

  Morgen overdag zijn er opnieuw enkele wolkenvelden maar de zon zal op veel plaatsen wel te zien zijn. In het zuidoosten kan er in de loop van de middag een bui voorkomen, elders blijft het droog. Het kwik stijgt naar 18°C aan zee tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De wind draait in de ochtend naar het westen en neemt toe naar matig. In de loop van de middag en avond draait de wind verder naar een noord- tot noordwestelijke richting en neemt boven land af naar zwak. In het noorden blijft de wind matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 23/05/2019 12.53 uur LT

     

 2. Tot en met het weekend vrij zonnig en droog. Volgende week overgang naar overwegend bewolkt weer met van tijd tot tijd regen en maxima beneden normaal.
  Uitgifte: 23/05/2019 04.36 uur LT
 3. Donderdag 30 mei tot en met donderdag 06 juni
  Grote kans op voortzetting van het wisselvallige weertype met aanvankelijk temperaturen beneden normaal. Aan het eind van de periode neemt de kans op een warmer en droger weertype geleidelijk toe.
  Uitgifte: 23/05/2019 04.36 uur LT
Dekker Watersport

Wie is online

We hebben 687 gasten en 2 leden online

 • Canard
Klaas Mulder Vetus
KNRM

                   ETAPCLUB. www.etapclub.nl
                       Vereniging van eigenaren ETAP Jachten.