ETAPCLUB.NL

KNMI verwachtingen

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
 1. Verwachting voor vandaag en morgen

  Er is vrij veel bewolking. In de westelijke helft komen ook opklaringen voor, maar langs de kust is een enkele bui mogelijk. Er staat een matige aan zee (vrij) krachtige zuidwestelijke wind.

  Komende nacht komen er naast velden hoge bewolking ook enkele opklaringen voor. Het wordt nevelig en tijdens bredere opklaringen kan mist ontstaan. De kans op mist is in het oosten en zuidoosten het grootst. In het noordwestelijk kustgebied is er nog een enkele bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is zwak tot matig, overwegend uit een zuidelijke richting.

  Zondag lost de eventuele mist later in de ochtend op. Verder is er tamelijk veel bewolking en in het zuidoosten valt er mogelijk al wat regen. In de loop van de middag breidt de bewolking en het regengebied zich uit over de zuidoostelijke helft van het land. In het noordwesten blijft het waarschijnlijk overwegend droog. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind is eerst veranderlijk en zwak, later op de dag steekt er een zwakke tot matige noordoostenwind op. (Bron:KNMI)

  Uitgifte: 19/10/2019 20.56 uur LT

    

 2. Overgang naar een overwegend droog weertype met af en toe zon en temperaturen (net) boven normaal. De neerslagkansen nemen af van 80% op maandag tot 20-30% in de dagen daarna.
  Uitgifte: 19/10/2019 04.01 uur LT
 3. Zaterdag 26 oktober tot en met zaterdag 02 november
  Geleidelijk toenemende kans op temperaturen rond of beneden normaal. De dagelijkse neerslagkans neemt geleidelijk toe van 20-30% naar rond 40%.
  Uitgifte: 19/10/2019 04.01 uur LT
Dekker Watersport

Wie is online

We hebben 586 gasten en één lid online

 • Braque
Klaas Mulder Vetus
KNRM

                   ETAPCLUB. www.etapclub.nl
                       Vereniging van eigenaren ETAP Jachten.