ETAPCLUB.NL

KNMI verwachtingen

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
 1. Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht is het bewolkt en een regenzone trekt van west naar oost over het land. Tegen de ochtend klaart het aan de kust op. De minima liggen rond 6°C. De zuid- tot zuidwestenwind is meest matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig. In de loop van de nacht draait de wind naar zuidwest.

  Vanochtend kan het in het zuidoosten en oosten eerst nog enige tijd regenen. Elders klaart het van het westen uit op. 's Middags is het overal droog en is er ruimte voor de zon. In de avond is er vooral aan de westkust kans op een regenbui. Het wordt circa 7°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

  Tijdens de nacht naar donderdag is het wisselend bewolkt en trekken enkele regenbuien over het land. Er staat een matige zuidenwind. In de loop van de nacht draait de wind in het westelijk kustgebied naar een westelijke richting en neemt toe naar (vrij) krachtig. De minima lopen uiteen van een graad of 2 in het noordoosten tot 6 °C in het zuidwesten.

  Donderdagochtend komen er in het noordoosten nog enkele buien voor. Elders is het aanvankelijk droog en is er ruimte voor de zon. In de middag neemt de bewolking van het westen uit toe, in de loop van de avond gevolgd door regen. In het noordoosten blijft het dan droog. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. Er staat een matige, aan de kust (vrij) krachtige zuidwestelijke wind. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 11/12/2019 03.02 uur LT

      

 2. Eerst perioden met regen en temperaturen rond normaal. Zaterdag vooral in de kustprovincies kans op zware windstoten. Na het weekeinde (vrij) zacht en een afnemende neerslagkans.
  Uitgifte: 10/12/2019 06.54 uur LT
 3. Dinsdag 17 december tot en met dinsdag 24 december
  Grote kans (90%) op aanhouden van het (vrij) zachte weer met een dagelijkse neerslagkans rond 30%.
  Uitgifte: 10/12/2019 06.54 uur LT
Dekker Watersport

Wie is online

We hebben 816 gasten en geen leden online

Klaas Mulder Vetus
KNRM

                   ETAPCLUB. www.etapclub.nl
                       Vereniging van eigenaren ETAP Jachten.