Login Etapclub

    Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

Evenementen

Deelnemers aan een evenement doen dit geheel voor hun eigen rekening en risico. De schipper c.q. eigenaar van de boot is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar bemanning en boot. De schipper c.q eigenaar dient er voor te zorgen dat: de boot in goede conditie verkeert, passend bij het vaargebied; voldoende verzekerd is voldoende ervaren bemanning aan boord is. er voldoende veiligheidsuitrusting en veiligheidsmiddelen aan boord zijn, en de bemanning instructie heeft waar deze zich bevinden en hoe ze te gebruiken. De tochtcoördinator(en) is niet aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan het evenement zou kunnen ontstaan. Adviezen, route-aanwijzingen of weerberichten die verstrekt worden door de organiserende commissie en/of de tochtcoördinator(en) zijn slechts ter informatie. De schipper en haar bemanning blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de beslissing om uit te varen, route-keuze en weersinformatie.

5-uurs race Lelystad 2022

Zeil evenement
fb_img_1476711350646
Datum: zaterdag 3 september 2022

Vorig jaar hebben slechts twee Etappers op uitnodiging van WVL meegedaan aan de 5-uurs
race van Lelystad. Maar het moet toch een fantastische uitdaging zijn om zelf het parcours rond 
de aangegeven boeien uit te kunnen zetten om zoveel mogelijk mijlen te maken en toch binnen 
5 uur over de finish te komen. Het vraagt zeemanschap om te navigeren maar dat is toch ook de kick
van het zeilen? Op 3 september komt er weer een kans; laten we groots vertegenwoordigd zijn!

Informatie voor deze race/tocht vind je op de website van WVL : https://www.wvlelystad.nl/5-uurs-race
met onder andere de spelregels, rakkenlijst en banenkaart. De wedstrijd zelf begint na de palaver om 11:00 en eindigt om 16:00.
Daarna is er nog een gezellige steigerborrel en BBQ. NB voor de deelnemende Etapboten wordt een aparte uitslag gemaakt! Inschrijving uitsluitend via de website van WV Lelystad zie bovenstaand. Begeleiding: Wiebe Raap van de Bredemeijer

 

 

Alle datums


  • zaterdag 3 september 2022

 

Anoniem (1)